Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sidste mandag (25. januar 2016) fejrede vi Tu B’shvat med nogle få venner i vores lejlighed på Frederiksberg.

Vi samlede omkring 40 unge i alderen 18-30 år, og holdt en fest med frisk frugt, Sangria og en lille chokolade fondue. Vores gæster bestod af menighedsmedlemmer, DJUS medlemmer og nye udvekslingsstuderende, som netop havde påbegyndt deres udenlandsstudie her (inkl. en del fra Brittanys tidligere Universitet!).

Nogle af de udenlandske studerende fortalte, at dette udenlandsstudie var første gang de var uden for den jødiske menighed de var vokset op i, og at de samtidigt var glade for at deltage i vores arrangement.

Vi er meget glade for at få lejlighed til at lære alle dem alle at kende, og håber at få lov til at møde dem igen i nær fremtid.

Brittany Ritell og Noa Kuznitsov

Tu-B`shvat_2016_[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3493″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” img_link_large=”yes”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]