Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]At fylde 100 år er det nye.

Af Siw Krasnik

Det er en ny orientering, der rykker billedet af at blive ældre, og flere her på stedet følger allerede trenden.

Også Deborah Centret, som vi fejer i dag, har gamle aner og erfaring i at tage sig af menighedens ældste aner. Vi er faktisk langt mere end det ’nye’.

Sammenhænge. Det er det, livet handler om. Det, der skaber historien.

Hver beboer har sin historie, og det handler om at få forbundet sin eksistens og sit liv med en hverdag på Deborah Centret. Tid til eftertanke, der fuldender livshistorien.

At forstå mennesker tager tid. Samtale tager tid. Tillid tager tid at opbygge, og man skal ind i mellem være hårdhudet. For ændringer kan være smertefulde.

Det er vores dygtige ledelse og personale uddannet til at håndtere, så der er plads til følelserne, og at enderne kan mødes. For her på stedet handler plejen ligeså meget om de små og store ting i livet- med udgangspunkt i respekt og værdighed.

Gennem en lang historie har vi erfaret og skabt sammenhænge for vores beboere. Vejen til samhørighed er fyldt med op- og nedture. Rummelighed er et nøgleord, vi arbejder ud fra – for at give plads og tilhør. Og det er vi gode til.

Her på Deborah Centret har vi noget at byde på, så livet for vores ældre bliver inspirerende og får nyt indhold. Hverdagen her er spændende og varieret. Ikke at forveksle med verdenssituationen, der til gengæld er bekymrende.

Vi tilbyder ressourcer og kompetencer, der skal anvendes for at øge livskvaliteten for vores ældste. Bidrage til fællesskabet og værne om velfærden, så Deborah Centret bliver et endnu bedre værested for menighedens ældste.

Det er nemlig det, der binder beboerne sammen med sin familie, stedet – ja hele vores verden.

Vi er her og rækker hånden ud for at bidrage til at gøre en forskel. Historien skal fuldendes og afsluttes – værdigt og smukt.

Der skal i dag lyde en stor tak til jer, der er her i dag, og som bidrager til at gøre en forskel.

Hvis det at fylde 100 år er det nye, har vi mange mange gode år at lykkeønske Deborah Centret i – i bestræbelserne på at gøre centret til et endnu bedre værested for vores ældste aner.

Lad os sammen udbringe et ti-foldigt leve.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”5290″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][vc_column_text]Foto: Jair Melchior

Klik på billede for større format.

Læs mere om Deborah Centret her [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][/vc_column][/vc_row]