Forside

Forside

Forårskoncert: Uriel Herman Quartet Med Benjamin Koppel

Forårskoncert: Uriel Herman Quartet Med Benjamin Koppel

Kom til støttekoncert for Hakoahs PGT-stævne i København: Hør Uriel Herman Quartet fra Israel og gæstesolist Benjamin Koppel den 18. marts i synagogen

Det Jødiske Samfunds historie gennem kunst

Det Jødiske Samfunds historie gennem kunst og kultur

Marianne Naglers nye bog Noget om 200 års jødisk kunst og kultur dokumenterer og beskriver kunst, kunstnere og personligheder.

To sommerlejre igen i 2019

To sommerlejre igen i 2019 – Danmark og Norge

Vi er glade for igen i år at kunne tilbyde to sommerlejre fordelt på to aldersgrupper. Der er begrænset antal pladser, så skynd jer at melde børnene til…

Michael Rachlin ny redaktør

Michael Rachlin – ny redaktør i DJS fra 1. marts

”Jeg glæder mig både professionelt og personligt til at arbejde med at styrke samfundets medier,” siger Michael Rachlin.

Aktuelt

Paideia - Jødiske studier i StockholmPaideia – Jødiske studier i StockholmKernen i Paideia er det 1-årige jødiske studieprogram, dedikeret til studiet og tværfaglig fortolkning af de tekstkilder, der ligger til grund for jødedommen.

 

 

Fakta og myter om omskæringFakta og myter om omskæring

Den aktuelle debat om drengeomskæring bæres oppe af en generel konflikt mellem det religiøse og det sekulære. Den skepsis mod religion, der er blevet normal i majoritetens Danmark, truer nu minoriteters grundlovssikrede ret til at eksistere på lige fod med deres sekulære medborgere.

 

Copenhagen Synagogue 2

MØD DE DANSKE JØDER

Jødisk informationscenter

Tag din klasse, dine konfirmander eller kollegaer med på besøg i Københavns Synagoge. Her tilbyder vi en levende undervisning eller et spændende foredrag. Gå ind på Jødisk Informationscenters hjemmeside og se muligheder for at booke et besøg.

Du kan både få undervisning hos os og se synagogen, eller du kan få en dansk jøde til at komme ud til din uddannelsesinstitution.

På vores hjemmeside er der mulighed for at lære mere om den jødiske religion, kultur og historie, ligesom du kan få en 360-graders rundvisning i synagogen.