Forside

Forside

Margrethe 80 år

Klumme: Snart bliver der kø ved håndvasken

Håndvask er en af de ting, der aldrig bliver det samme efter corona. Hvorfor vasker mange danskerne hænder, “hver gang de børster tænder”? Hvorfor vasker jøderne hænder konstant?

Corona Jødisk

Gudstjenesten genoptaget i Krystalgade

Gudstjenesten er genoptaget som følge af anden fase af åbningen af samfundet. Alle øvrige aktiviteter i Det Jødiske Hus er indstillet. Den Jødiske Kulturfestival er aflyst.

Shani Pedersen

Ung dansk-jødisk journalist:

“I en alt for tidlig alder lærte jeg mig selv, at den godt må begrænse mig i at være den, jeg er”

Besøg synagogen

Besøg synagogen i Krystalgade

Åbent hus arrangementer er aflyst indtil videre.

Læs mere

Fem år efter angrebet

Hvor står det danske samfund fem år efter angrebet på Krudttønden og synagogen? I hvilken retning har Det Jødiske Samfund bevæget sig siden 2015?

 

Jødisk Informationscenter

Copenhagen Synagogue 2

MØD DE DANSKE JØDER

Tag din klasse, dine konfirmander eller kollegaer med på besøg i Københavns Synagoge. Her tilbyder vi en levende undervisning eller et spændende foredrag. Gå ind på Jødisk Informationscenters hjemmeside og se muligheder for at booke et besøg.

Du kan både få undervisning hos os og se synagogen, eller du kan få en dansk jøde til at komme ud til din uddannelsesinstitution.

På vores hjemmeside er der mulighed for at lære mere om den jødiske religion, kultur og historie, ligesom du kan få en 360-graders rundvisning i synagogen.